Slank worden zonder calorieën tellen of diëten, maar door inzet van een eenvoudige ademhalingsoefening. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar toch is het mogelijk. En iedereen kan het leren. Hoe? Door regelmatig te oefenen: 3 x 3 minuten per dag om precies te zijn. That’s all. Dat is nog geen 10 minuten per dag die je aan jezelf besteedt. Een oefening die je overal kunt doen.

Heleen Oude Weernink ontwikkelde het Adem je Slank programma. De training is opgebouwd in 7 weken en is verdeeld in 3 stappen:

Stap 1: Leer de basis van je ademhaling en maak jezelf een belangrijke ademtechniek eigen

Stap 2: Gaat over stress en emotie eten.

Stap 3: Hoe ga je om met honger en trek? Wat en wanneer eet je?

Mocht jij vroeger ook nooit de deur uit zonder ontbijt? Misschien heeft jouw lichaam nu wel iets anders nodig dan twee boterhammen voordat je naar school of naar je werk gaat. Een mens is een gewoontedier en het is niet altijd eenvoudig om patronen te doorbreken. Het 7-weekse programma helpt je daar stap voor stap bij.

Waarschijnlijk zegt de ademtechniek je nu nog niet zoveel. Het programma doorloopt een aantal stappen die je steeds dichter bij je streefdoel brengen: het (lagere) gewicht waarbij jij je goed en gezond voelt! Het programma is vooral gericht op ademhaling en bewustwording van jouw eetpatronen. Zo leer je o.a. onderscheid te maken tussen hoofd-, hart- en buikhonger en de emoties die daarbij horen te herkennen.

Tijdens de cursus Adem je Slank ervaar je dat je door de ademhaling je stofwisseling en je immuunsysteem kunt beïnvloeden. Adem je Slank gaat uit van het belang dat de ademhaling heeft op je emotionele en fysieke gezondheid. En op het stoppen met troost eten. Dat heeft een positief effect op je hart en op je brein, zodat lichaam en geest weer in balans komen.

Adem je Slank is gebaseerd op ervaring en wetenschappelijk onderzoek.

Wil je meer weten? Download dan het e-book Adem je Slank op de website van Heleen Oude Weernink.