Ademcoaching

Individuele sessie

Wil jij weer leren voluit en vrij te ademen? Maak dan een afspraak.

De kosten voor een individuele ademanalyse bedragen € 70,- en duurt ongeveer 1 – 1,5 uur.

De kosten voor een ademcoachsessie verbonden ademen bedragen € 70,- per sessie van maximaal 1,5 uur.

Stuur een e-mail naar info@jezelf-inzicht.nl met daarin een korte omschrijving van je vraag of probleem en je telefoonnummer. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.

 

Tweewekelijkse ademochtend in klein groepsverband

Voor mensen die bekend zijn met of nieuwsgierig zijn naar ademhalingsoefeningen en de ademhaling dieper willen ontdekken, bied ik tweewekelijkse groepssessies aan vanaf 3 personen. Er is ruimte voor persoonlijke feedback op ieders unieke adempatroon. Duur van de sessie is 1,5 – 2  uur. Neem contact op voor meer informatie en deelname.

De sessies vinden om de week plaats op vrijdagochtend bij Van der Valk Vitaal in Tiel.

Let op: deze sessies zijn niet geschikt voor mensen met hart- en vaatziekten, epilepsie, schizofrenie en bipolaire stoornissen. Check bij alle andere medische aandoeningen eerst zelf bij je behandelend arts of therapeut.

Kosten per deelnemer: € 12,50 per sessie, € 55,- voor 5 sessies.

7-weekse Adem je Slank training

Het programma Adem je Slank laat je op een veilige manier weer in contact komen met het gevoel dat je vaak diep hebt weggestopt en wilt ‘weg-eten’. Door middel van een 7-weeks programma van 1,5 tot 2 uur leer ik je op een eenvoudige, effectieve manier hoe je slanker kunt worden en negatieve emoties en stress vaarwel kunt zeggen. Adem je Slank gaat ervan uit dat de ademhaling een belangrijke invloed heeft op uw emotionele en fysieke gezondheid. Het programma is gebaseerd op ervaring en wetenschappelijk onderzoek.

Kosten per deelnemer €197,-

 

Koudetraining volgens de Wim Hof Methode

Er staan momenteel geen workshops of trainingen gepland volgens de Wim Hof Methode.